Atkarība no seksa?

Kas notiek ar šo pasauli?
Kādreiz cilvēki devās uz rehabilitācijas klīnikām ārstēt atkarību no narkotikām, alkohola, azartspēlēm, ēšanas traucējumiem un citām kaitēm, taču šķiet, ka tagad modē ir ārstēties no seksa atkarības.
Uzmeklēju internetā- tā tiešām ir zinātniski pierādīta slimība, bet tik un tā- WTF???

Tā kā internetā nereti palasos arī slavenību klačiņas (lai kā to negribētos skaļi atzīt), ik pa laikam parādās kāds skandāls, ko it kā radījusi kāda nabadziņa baisā atkarība no seksa. Piemēram, vīrs vairāku gadu laikā piekrāpj slaveno sievu ar vairākām "zemākas klases" meičām, tas nāk gaismā, seko publiska netīrās veļas mazgāšana, un tas viss beidzas ar to, ka džeks, mēģinot saglabt laulību, dodas uz rehabilitācijas klīniku ārstēties no seksa atkarības. Konkrēti piemēri- Taigers Vudss, Sandras Bullokas drīz jau bijušais vīrs, angļu dziedātājas Šerilas Koulas drīz jau bijušais vīrs, viens no Take That čaļiem...tas viss pēdējo divu, trīs mēnešu laikā.

Tiešām sāk izklausīties pēc jaunākā modes kliedziena. Kādreiz čalis godīgi atzina- jā, es biju egoistisks cūka, kam smadzenes atrodas zem jostas vietas, vai vienkārši notinās. Tagad tēlo upuri un saka- palīgā, man ir atkarība!

Laikam izklausos neiejūtīga, ja jau tā tiešām ir īsta slimība, taču man nav nekādas vēlēšanās izrādīt pret šiem "tēviņiem" jebkādas žēlastības pazīmes. Galu galā- vai tiešām tik grūti paturēt bikses kājās?



1 komentārs:

Anonīms teica...

Viss ir cilvēkam galvā. Vīrieši ir citādas fizioloģijas, bet tomēr sekss ir atkarīgs no tā ,kas ir Vīrieša smadzenēs.( respektīvi no to attīstības). Nevar jau tikai vadīties pēc instinktiem.

Ierakstīt komentāru