April

Interesanti palasīties, kādus 1.aprīļa jokus publicē mediji internetā.

Šķiet, ka tvnet.lv ir visaktīvākais šajā ziņā. Jau pēc pusnakts parādījās ziņa, ka katram no Latvijas aizbraukušajam pilsonim maksās 500 latus mēnesī, ja viņš atgriezīsies uz dzīvi valstī (žēl, ka tā nav patiesība), tad vēl bija raksts par to, ka Repše uzšuvis jaunu ādas uzvalku- šoreiz baltu ar melnām strīpiņām (vasaras sezonai) un tagad lasu, ka Lady Gaga uzstāsies Positivus.

Tiešām jāsaka- žēl, ka tas viss nav patiesība. Kurš gan negribētu redzēt Repši BALTĀ ādas uzvalkā ar melnām strīpiņām kāpelējot pa valdības trepēm? Un Lady Gaga uz Positivus skatuves? Un 500 latu pabalstu par atrašanos savā valstī? Ehh, kā būtu, ja būtu...

Apollo.lv gan tāds nopietnāks- Pēteris Šmidre esot tiesā iesūdzējis "IZZI". Manuprāt, varēja ko labāku izdomāt. Un kas tā par ziņu, ka Priedainē nokrīt meteorīts? Ļoti neorģināli. Totāls FAIL.

Bet kakao.lv šodien raksta par google.com klajā laistu tulkošanas programmu, kas dzīvnieku valodu pārtulko cilvēku valodā.

Pati gan šodien nekaļu lielos plānus kādu izjokot. Nekad īsti neesmu izjutusi lielu vēlēšanos un sajūsmu par šo padarīšanu. Nē, paldies.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru