Brīvdiena

Iegājām šodien ap pieciem pēcpusdienām pasnaust "uz dažām stundiņām" un pamodāmies deviņos vakarā. Diez vai naktī varēsim pagulēt.

Šodien biškiņ pastrādājām ap māju- nopļāvām zāli, tikām vaļā no brikšņiem un tā tālāk. Patalkojām pa latvisko- tikai kūlas dedzināšana izpalika (lai gan Kasparam tāda doma ienāca prātā).

Piemirsu uzrakstīt- nākamajā naktī pēc tam, kad kaimiņš pus māju ar balinātāju gandrīz noindēja, bija vēl viens atgadījums.
Tātad- ar Kasparu ap vienpadsmitiem ērti iekārtojamies gultā, lai skatītos "Simpsonu" jaunāko sēriju. Šeku-reku viņam rokās bija neatvērta gāzēta ūdens pudele. Kad viņš korķi skrūvēja vaļā, pudele paslīdēja un minerālūdens tiešā trāpījumā uzlija uz mana datora. Un nevis tikai nedaudz, bet tā pa riktīgo- gan uz monitora, gan viscaur uz tastatūras daļu.
Joprojām esmu pārsteigta, cik mierīga biju, kad Kaspars steigā ķēra pēc skrūvgrieža, lai izņemtu ārā bateriju. Dators burtiski pludoja un burbuļoja no minerālūdens. Arī gulta, segas pārvalks un palags bija slapji, taču par to neviens tajā brīdī nemaz nedomāja- galvenais tak tas dators!
Viss beidzās ar to, ka manu ābolīti izžāvējām pie sildītāja, salikām atpakaļ kopā. Kaspars atrada informāciju internetā par to, ka Apple datoriem iekšā ir indikators, kas gadījumā, ja to aplej ar ūdeni, iekrāsojas rozā un rezultātā tiek pazaudēta garantija. Tad nu paskatījāmies, un- jā. Man uz garantiju vairs necerēt, ja kaut kas cits atgadās.

Vismaz pagaidām dators negļuko, taču kaut kur zemapziņā ir doma- kaut kad kas atgadīsies. Piemēram, kāds taustiņš vairs nestrādās.

Ehh, dažreiz galīgi neveicas.

2 komentāri:

Oshainais teica...

Hahahahaha, tas tik ļoooti atgādina manu sitāciju! Es gan neko nezināju par tādu rōzā lampiņu, bet garantijā paņēma. Turklāt tas bija alus, ko nevarēja nejust! Brrrr. Vai tāds tiem MacBook-iem liktenis?

AiVanna - blabber teica...

pārāk labi, lai eksistētu šajā pasaulē :D

Ierakstīt komentāru