Wiii


Vasarā zāle vienmēr škiet zaļāka, debesis zilākas un dzīve krāsaināka. Prieku spēj sagādāt visvisādi sīkumi. Jau kādu laiku apzināti visā saskatu tikai to labo. Darbā visādi brīnumi atgadās, bet netaisos tērēt savu laiku un emocijas par niekiem.

Kā jau minēju iepriekš, pirmdien, otrdien bija brīvdiena. Negribējās sēdēt istabā, tāpēc ar kājām nogājām apmēram piecus kilometrus gar jūru. Beigās gan bijām nedaudz saguruši, turklāt pa ceļam saēdāmies visādus labumus. Pietika iedot kaijai vienu frī kartupeli, kad klāt bija vesels bars. Mazais zvirbulītis, kas arī gribēja uzēst, protams, nedabūja neko. Nabadziņš. Beigās gandrīz bēgām, jo tas kaiju bars mums kādu laiku sekoja.

Vakarā ar kompāniju no darba braucām uz pilsētu Wareham. Restorāns "Ghurka", kas darbojas pēc "all you can eat" principa. Katrs samaksājām 13 mārciņas (ap desmit latiem) un varējām kaut vai visu vakaru piekraut šķīvjus ar ķīniešu, indiešu un nepāliešu ēdieniem. Kaspars izcēlās ar desmit porciju apēšanu.
Vispār novēroju, ka tie tievie varēja vairāk sevī iedabūt, nekā apaļīgākie.
Kopumā bija ļoti foršs vakars, izsmējāmies pamatīgi. Turklāt iepazināmies arī ar divām jaunajām vasaras darbiniecēm- 17 gadīgām austrietēm. Vāciski gan vēl nesāku runāt, esmu pamatīgi ierūsējusi.

Bet šodien man un Kasparam tā kā skaitās jubileja. Šā gada 15.jūnijā sākas sestais gads, kopš esam kopā. Uhh, kur tas laiks ir tā aizskrējis, nav ne jausmas. Tā nu šodien aizstaigājām līdz viesnīcas restorānam- vēl viens iemesls, lai labi paēstu :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru