"Jaunais Laiks" iestilo

Šodien pagadījās aiziet uz "Jaunā Laika" frakcijas sēdi. Sēžu, skatos uz šiem un redzu - gandrīz visi saģērbušies baltā. It kā uz "Sensation White" sataisījušies. Diezgan komiski izskatījās, ka visi vienā rindiņā tā sasēduši, kamēr galda pretējā pusē Zaļo un zemnieku savienība pārsvarā pelēcīgos uzvalciņos sēž.
Sasmējos

Ja runā par to, kāpēc tur biju - Kampars prezentēja EM izstrādāto ekonomikas atveseļošanas plānu. Fascinē, ka lielākā daļa par to teica - labs, taču neaizmirsa piebilst, ka nekāda cita varianta jau nav. Ja to neizdosies īstenot, atkal būs jāceļ nodokļi, sevišķi ir runa par sāpīgo PVN palielināšanas jautājumu.
Pēdējā laikā no koalīcijas bieži gadās dzirdēt tekstu, ka nav citas izejas - parakstījām SVF Nodomu vēstuli, jo citas izvēles nebija, pieņēmām tādus un šitādus lēmumus, savādāk valsts bankrotēs, latu devalvēs un tā tālāk. Turklāt lielākā daļa no tā visa notiek steigā.
Var jau meklēt, kurš konkretajā situācijā bijis pie vainas, taču tam visam pāri ir reālā situācija - nākas pieņemt samērā briesmīgus un destruktīvus lēmumus, jo citas alternatīvas nav. Un tas nepavisam nav forši. Es pat teiktu, ka biedējoši.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru