London 24/11/2010

Tā pavisam īsumā, gāja ļoti, ļoti labi, apskatījām pašu tipiskāko, kas vien var būt. Biju patīkami pārsteigta par kārtību, tīrību un jaukajiem cilvēkiem.

Bet tie jau nebūtu mēs, ja kaut kas nenoietu greizi...Nejauši iemaldījāmies studentu protesta akcijā- valdība taisās veikt ļoti lielas izmaiņas izglītības sistēmā, kas nozīmētu nopietnāku mācīšanos skolēniem un trīskāršas studiju maksas studentiem, tāpēc daudzi ir ļoti neapmierināti.
Vienu brīdi ejam pa ielu, bet pēc brīža- visur policija. Iela bloķēta un tās vidū stāv vismaz simts jauniešu ar plakātiem. Vēlāk internetā lasīju, ka šie ar krāsām apķēpājuši policijas busu, kā arī lēkājuši tam pa jumtu un nobeigumā vēl uzčurājuši. Un mēs vēl brīnījāmies, kāpēc visu dienas virs galvas riņķoja trīs helekopteri.

Kopumā bija ļoti gara diena, un beigās jau bijām pārguruši. Istabā ienācām ap divpadsmitiem naktī, nākamā dienā vēl bija jāstrādā. Kaspars pēc tā visa pamatīgi apslimis, tā kā mēs abi triecam iekšā paracetamolu (es vairāk profilaksei).





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru