Vecais Harijs


Vecais Harijs jeb Old Harry atrodas kādu 15 minūšu gājiena attālumā no mūsu mājām. Šī ir tā vieta, kur vēl jāaizbrien. Kaspars šodien jau bija aizgājis, kamēr biju darbā. Man šitie skati atgādina visādas Rozemundes Pilčeres filmas, kas otrdienās pa LNT gāja, tur arī mūždien bija šāda daba. Bet tā jau smuki. Esot laba vieta piknikam.

Tā kopumā nekas īpašs nav ko stāstīt. Brīvdienās atkal bijām uz Bournemouth. Pastaigājām pa veikaliem, uzēdām Makītī.
Otrajā brīvdienā aizbraucām uz Svanedžu, sapirkāmies ēst.
Visi te jau sāk pirkt Ziemassvētku dāvanas. Arī Helovīnu diezgan nopietni svin.

Tagad atkal jāsāk strādāt. Tad pirmdien, otrdien atkal brīvs. Vispār baigais klusums iestājies, ir maz darba salīdzinoši kā bija, kad atbraucām. Viesnīcā mazāk viesu līdz ar to arī ātrāk tieku mājās. Šodien jau pus trijos visu pabeidzām. Tad līdz četriem pagurķojāmies un gājām mājās. Tūrisma sezonas beigām ir sava gaišā puse. Mazāk jāstrādā :)

Ik pa laikam lasu internetā par to, kas labs notiek Latvijā. Tik lasu un lasu par to, cik joprojām viss ir lielā p****ā un prātā ataust Repšes paziņojums, par ko ilgi un dikti ierēcām, kad vēl strādāju BNS.

Re kur ir. To viņš teica 19.maijā!!!:

Šo ekonomikas krīzi "ar dievpalīgu" Latvija būs pārvarējusi, Saeimas budžeta komisijā sacīja finanšu ministrs Einars Repše.

"Šo krīzi ar dievpalīgu tūlīt būsim pārvarējuši, vai vismaz esam ceļā uz to," sacīja Repše. Viņš gan arī atzina, ka ekonomiskā krīze, ko šobrīd piedzīvo Latvija, visticamāk nebūs pēdējā.

Tā vien rādās, ka valdība vairs pati neko nesaprot. Ir iestājies haoss, tikai neviens to negrib atzīt, vai vienkārši vēl nesaprot.


Ai, bet tas ir garš cepiens. Varbūt, kad uznāks iedvesma, pie šīs tēmas atgriezīšos. Nejēdzību mūsu valsī ir daudz.







Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru