Dullās ķīniešu meičas

Ir mums te viena tāda ķīniete. Vārdā JoJo. Nezinu, vai tas viņas īstais vārds, bet tā nu viņu dēvē. Tā jau meitenei nav ne vainas, tikai pēdējā laikā viņa nākusi klajā ar tik interesantiem tekstiem, ka nevarēju nepadalīties:

- viņa stāsta, ka dzīvo ļoooti mazā pilsētiņā. " Tikai 500 tūkstoši iedzīvotāju," JoJo saka. Visi tā-what? Londonā vien ir tik iedzīvotāji- Londonā, kas ir Anglijas galvaspilsēta.

- JoJo ir 19 gadus veca/jauna. To paturiet atmiņā. Bet viņa grib tauku nosūkšanu, silikona krūtis, deguna plastisko operāciju, injekcijas vaigos, lai tie būtu tievāki...hmm, vairāk vairs nevaru atcerēties, bet šķiet, ka bija vēl kaut kas. Es tā klausījos un man vienkārši mute bija vaļā. Es gan viņu nenosodu- katrs var darīt, ko grib, lai gan vismaz man nav īsti saprotama šāda apsēstība ar skaistuma nopirkšanu.

-Vēl viena lieta par ķīniešiem, japāņiem kopumā. Ja pie mums meitenes to vien dara kā skraida pa solārijiem, tad viņi kā ideālu redz baltu ādu. Aa, atcerējos- arī JoJo bija viena injekcija, lai āda būtu baltāka.

- Viņa arī labi nodemonstrēja pilnīgu kartes nepārzināšanu. Cilvēks nezināja, ka Eiropa ir kontinents, kā arī nezināja, kur atrodas Austrālija. Nemaz nerunājot par Ziemeļ un Dienvidamerikas atšķiršanu un Antarktīdas atrašanu.

p.s. No disrespect, meitene jauka.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru