Par daudz seksīguma vienai dienai

Šodien "aci piesēja" divas ziņas. Sasmējos

Te nelieli fragmenti:

"Tiem uzņēmumiem, kuriem nav jaunu seksīgu produktu, tiem nav vērts cerēt uz veiksmi pēc krīzes," tā preses konferencē Igaunijas premjerministra Andrusa Ansipa teikto atspoguļo interneta portāls de.ee.

Jā, ražosim tik seksīgus produktus un viss būs ok! :D Bet ja nopietni, taisnība jau viņam ir, tikai apzīmējums tāds nepadevies. No otras puses, pievērš uzmanību daudz labāk, nekā kārtējā nodrāztā frāze. Lai gan maz ticams, ka uzņēmēji uzreiz pēc tās izdzirdēšanas metīsies ražot seksīgus produktus :D
Varbūt igauņi var seksīgu produktu ražošanu iekļaut valsts prioritāšu sarakstā... :D
_______

"Austrijas ciemata Fucking amatpersonas, uzstādot videokameras, nolēmušas cīnīties ar sekstūristiem, kuri nodarbojas ar seksu pie ciemata zīmes, ziņo eTravel.

Ciemats atrodas 33 km ziemeļu virzienā no Zalcburgas. Ciemats esot nosaukts pēc viena no iedzīvotāja Focko vārda, kas šeit dzīvojis 6 gadsimtā. Savukārt viss nosaukums Fucking nozīmē «vieta kur dzīvo Focko cilvēki.»

Ciemata varasiestādes sūdzas, ka agrāk regulāri tika zagtas ciemata ceļazīmes, bet pēc to iebetonēšanas to zādzība ir samazinājusies, bet ne pazudusi. Bet tagad pēdējais «modes kliedziens» ir fotografēties pie šīs ceļa zīmes visādās erotiskās pozās un pat nodarboties ar seksu."

Diez kas nav...nabaga Fuckingieši.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru